Wednesday, June 27, 2012

Dejavu di Kinabalu

oh... Assalamualaikum blog! xpernah2 update tengah2 malam.. tetiba jerk.. ahah! penangan Dejavu di Kinabalu la nih... gigih tuh search lagu kat youtube tepek kat blog. heheee... now dah boleh baca entry sambil dengar lagu.. huhuuu~ agak ketinggalan sikit entry pasal cite nih.. bukan apa, nak layan dulu.. 1st episod n 2nd episod memang xtengok pun masa mula2 keluar kat tv3 hari tuh.. alih2...saya duk rumah macam bosan jerk.. try la layan kat tonton.. eh...eh... macam best jugak cite ni kan??? nak2 lagi ada Aqashaaaaaaa....~ ngeee.... my fav actor jugak tuh.. so apalagi... mula la pukul 7 melekat depan tibi.. OST pun best.. layaaaaannn...~ eh, kualiti gambar cite ni pun cantik jugak.. almaklumlah diorang shooting kat Kundasang nun di Sabah sana.. maunye xcantik! disamping kita pun boleh menikmati keindahan ciptaan Allah sama kan... tunggu nak pergi sana entah bilaaa... nak panjat Gunung Kinabalu tu..??? mimpiiiii je laaahh... heeee .. jadi, sambil2 buat kerja tu boleh la dengar2 lagu ni... =)




Ketika waktu mendatangkan cinta 
Aku putuskan memilih dirimu 
Setitik rasa itu menetes 
Dan semakin parah 

Bisa ku rasa getar jantungmu 
Mencintaiku apa lagi aku 
Jadikanlah diriku 
Pilihan terakhir hatimu


Butterfly terbanglah tinggi 
Setinggi anganku untuk meraihmu 
Memeluk batinmu yang sempat kacau 
Karna merindu


Butterfly fly away so high 
As high as hopes I pray 
To come and reach for you 
Rescuing your soul
 That previous messed up false me and you


Jalan ini jauh 
Namun kita tempuh 
Bagai bumi ini 
Hanya milik berdua

Biar ku berlebihan 
Mendekatimu 
Namun ku tunggu




eh.. #Ameera dah start... =P!

0 surat cinta:

 
© Copyright 2035 Blog Ummu Azraa
Theme by Yusuf Fikri