Wednesday, December 7, 2011

Kehidupan dan Cabaran HambaNYA



sentiasa menuntut untuk kita sentiasa bersyukur.. redha dan terima apa sahaja pemberian dariNYA.. ingat, dugaan itu bukan satu hukuman. tapi ujian dari Allah untuk kita teruskan kehidupan ini selagi masih diberi peluang untuk  menumpang di bumi milikNYA. ALLAH.... ALLAH... ALLAH... sekali sekala terasa ingin terbang mencari ketenangan di bumi suci.. kosongkan fikiran.. damaikan hati.. tenangkan jiwa dengan rutin harian yang penuh dengan ibadah.. tiada yang mengganggu.. sungguh, rindu Tanah Suci!


lama sangat xupdate belog... MC seketika. dan selama MC tu banyak sangat peristiwa2, tragedi2 manis yang berlaku... kehidupan kampus.. raya korban.. jalan siti situ sana sini... abang bertunang.. jalan lagi.. haih.. setat dari raya haji tu memang weekend xda kat rumah la.. this weekend baru xpi mana2.. tapi...... sibuk plak dengan hal lain....

- assignment
- tajuk thesis (done tapi nak fikir proposal n cari bahan plak lepas ni!)
- permohonan masuk hostel (dah xtahan dengan perangai tuan rumah)
- bisnes 
- lengkapkan nota kuliah.. nak final dah weh! 
- rindu suami (heheheee... hoih 2minggu dah xjumpa nih!)


tapi walaupun......... sempat lagi duk update belog kan? well macam biasa kalau tengah2 stress tu laaaaaaa duk sibuk nak update belog..xmau stress2 sangatlah! ok nak release otak jap! moh layan barang sekeping dua gambar sepanjang ke MC an saya di belog ini.. 


 Korban 1432H







majis pertunangan abangnda terchentaaaaaaaa







hantaran sekadar hadiah dan cincin tanda ikatan perjanjian dari pihak lelaki

hantaran balas dari pihak perempuan

acara menyarung cincin. Alhamdulillah... semoga dipermudahkan majlis walimahnya

k.a.m.i dah setel!! 

esoknya pi mandi lata pulakssss.....


ok dah cukup terelease dah... masa untuk sambung kerja balik! autisme... teori.... bersih 2.0.... hegemoni.. public sphere... jamaah tabligh... objektif kajian.. masalah kajian... sekolah bukit besaq.. cari bahan...zzZZzzzzzzzzzz...!!

1 surat cinta:

fiezah91 said...

hehe.sekali harung update masa mc ek. ekeke..cantik gambar kedua tu. :)

 
© Copyright 2035 Blog Ummu Azraa
Theme by Yusuf Fikri