Monday, December 19, 2011

Facebook Timeline!



menyeronokkan atau tidak??? ngeee.... bagi saya, ada yang best, dan ada yang xbest. ok best nya adalah sebab boleh letak header kat atas tu... macam blogspot dah kan? ye la, kalau sesapa ada gambar yang cantik2, boleh le tayang kat situ... =)  macam ni... tapi contoh kat bawah ni idok le secantik gambar teman2 di luar sana.. 



ini header/cover yang saya pilih untuk letak di wall saya di FB..sekadar mengimbau kenangan saya di Tanah Suci.. boleh tukar yang dekat Change Cover tu.. nampak tak profile pic kat tepi.. kecik, me LIKE it..!



lagi satu timeline ni boleh imbau balik memory2 kita dari awal berFB sampai lah ke hari ni... see?? kat tepi tu..bila tengok n baca balik status2 yang lama...memang xda faedah dan xmemberi manfaat pada orang lain pun. eh? sekarang dah bagi manfaat ke?? hahahaaa...



kalau nak tau bila kita start berFB boleh klik2 je kat tepi tu... then dia akan keluar kat wall.. macam saya mula berFB start 7 May 2009.. oh, lega..baru 2tahun... kalau dah lama tentu makin bertambah dosa2 saya di FB.. 2 tahun yang tidak memberi apa2..hanya lagha..banyak buang masa.. tapi sekarang banyak dah duk dengar tazkirah2 melalui FB terutama ceramah Ustaz Azhar Idrus..hihihiii...



dan.... oh, ini adalah antara perkara yang saya tidok gemor dengan timeline nih... keluar segedabak gambaQ sebasar alam kat wall... huh..saya ni dah le pemalu orangnya..ngehngeh.. jenuhlah meng'hide'kan..bayangkan dari tahun 2009 nak hide tuh.. gigih betui... ate, nak tuko profile lama dah xboleh.. so, go on je lah.. ni pun xhabis explore lagi dengan timeline nih...ada yang cakap serabut..ada yang cakap ok... 


1 surat cinta:

fiezah91 said...

aik? dah baru je fb? erkss

 
© Copyright 2035 Blog Ummu Azraa
Theme by Yusuf Fikri