Wednesday, September 7, 2011

Ceritera 4 Syawal 1432H

Assalamualaikum uolsss semua...selamat menjalani rutin harian! selamat kembali bekerja..selamat kembali ke sekolah! dan selamat kembali ke kolej! eh..raya xhabis lagi..puasa sebulan..raya sebulan jugak..nampaknya sekarang pun masing2 sibuk memenuhi undangan rumah terbuka..setelah seronok2 ziarah saudara mara dikampung..so now, aktiviti ziarah kengkawan lah pulak..ok selamat memenuhi undangan rumah terbuka..myolls xbuat pun open house..insyaAllah tahun depan start buat kot? ngeeee~ lama jugak saya cuti belog nih..mood raya xhabis lagi kot..sekarang ni perasaan sedih pulak sebab this friday dah nak bertolak ke Terengganu..meneruskan perjuangan dan tanggungjawab saya sebagai penuntut ilmu..eh, sampai liang lahad pun penuntut ilmu apa...yang ni cuma nak habiskan saki-baki yang tinggal demi untuk segulung ijazah..insyaAllah..praktikal sudah..ada la dalam beberapa subjek lagi yang nak kena kasi setel..pulun habis2an la kali ni...pastu untuk sambung master pulak...ahaks..rancang kerja dulu then baru fikir master tuh.. ok itu dah masuk bab harapan dan impian...dah lari jauh nau dari bab ceritera syawal nih! uoolls semua dah up up cerita raya...sekarang tiba turn myoollss pulak...eh, sebelum tu..why 4 Syawal? oh eceli raya ke 2 baru saya dikampung..then raya ke 3 my sis ada buat makan2 jemput member sekolah dia mai umah..lagipun xcukup ahli nak bergambo..my hb baru sampai raya ke 3..so..raya ke 4 baru we olllss bersalam-salaman..jom! layan gambo!



 di pagi Syawal... beraya dengan suami dulu..di kL...

then pergi ziarah pusara arwah bapa mertua - Allahyarham Abu Bakar B. Md Isa


 di pagi Syawal ke 4... ahli baru nih..


 acara wajib

wajib oso.. 


 empat pupu...boria made in Mekah!


 1 Family... tapi still xcukup..baby dalam buyan!

hujung berbaju cokelat adik bongsu..single. motip??

 lepas bergambar reramai... my sis nak berposing dengan  her family

 last2 macam gambo saya je yang banyak dan lebih2...kui2...

 ala bukan selalu dapat macam ni.....

 feeling2...

 syok sendiri je lah!

penat tuan kemere snap2...haruslah dipamerkan...*tangan didada mata ke atas





salah dimata jika tak nampak, salah tafsiran jika silap dinilai!

1 surat cinta:

Fariz Finie Family™ said...

Selamat Hari Raya tuan rumah...:)

 
© Copyright 2035 Blog Ummu Azraa
Theme by Yusuf Fikri