Friday, August 12, 2011

Join Bengkel Cup Cakes



Ramadhan ke 12.. Alhamdulillah...! 

hari ni nak up cerita semalam... =) join Bengkel Cup Cakes yang dianjurkan PPWN WPKL & P! bertempat di Bangunan Meno tu jugaklah..eceli saya tidakla minat sangat..tapi bila memikirkan peluang untuk melihat dunia luar setelah beberapa lama berkurung dalam rumah...ok! setuju untuk mengjoin! ngeeeee~ nak kata peberet xjugak cup cakes ni..sebab kek aising ni memang den tak gemor...coklat cake ok! nak2 coklat yang cair...meleleh kat tepi2 tu kan...pergh!! time2 ni la nak teringat kaaaannnn...oh, ada jugak yang xpercaya dan masih mempunyai perasaan kedengkian dikala Ramadhan yang penuh keberkatan ini? xpercaya saya buat cup cakes! memang xbuat pon! hahahaa....just deco2 jerk...tapi masa kat bengkel tu dia ajar la step2...dan corak2 yang nak design kat atas cup cakes tuh.. tang design2 tu je yang saya buat sendiri...lalalaaa~ sapa pon boleh buat yang tu...conteng2 sudah...last2 masuk mulot hancuQ jugak kan..ye dok??? mula2 nak buat tu memang semangatlah..tapi bila diajar corak2 yang...mak aih...macam mana tu?boleh ke aku nak buat?eh, macam mana dia ajar tadi???...dah mula malassss...lagi satu kaler2 tu...mesti la nak guna banyak kaler..sebab nak kasi nampak cantik kan..huh...renyah...hanya mereka yang betul2 berminat..nak buat bisnes ka..memang peminat cup cakes jerk yang boleh hadap itu semua...me??? kalau ada geng boleh..hihiiii..


testing sound check dulu

badut yang xberapa badut

ok sebelum kejadian

hasilnyaaaaaa.....ok tipu

mine!

 kumpulan kami

semua pun amatur...






my mom meset : xmau balik ka? 
me : xbalas lagi..sambil fikirkan diri yang tidak berstatus warganegara

2 surat cinta:

petuapakar said...

Wow menarik tu. Pakar pn kureng sikit makan cupcake tapi suka bab2 deco tu. Macam2 leh buat ngan sebijik kek yg kecik tu. Hik3. BTW gudluck yer...

khaifaiz said...

owh... geram plak tgk yg arsenal tu... mcm mana la rasenye tu... huhuh

 
© Copyright 2035 Blog Ummu Azraa
Theme by Yusuf Fikri