Saturday, August 20, 2011

Iftar ma'a Siblings


lokasi kejadian bertempat di Bangi Golf Resort dan tarikh adalah 19 Ramadhan 1432H..iaitu semalam..Alhamdulillah...hari ni dah Ramadhan yang ke 20..ke dah ada yang beraya??? ish..ish..not good not good...apa la nak jadi nih..tiap2 tahun puasa xpernahnya penuh..kui2... btw kredit banyak-banyak-banyak to my sis long..??? yang bermurah hati untuk mensponsor majlis berbuka puasa semalam..staff2 dia pun turut serta..n adik2 dia ni tolong pi makan jerk..kalau x sapa yang nak habiskan makanan yang membanyak tu. ye dok??? ekekeeke.. jom layan gambaQ je lah yang xbanyak n xseberapa nih..oh..kureng sikit la..sebab camera tidak ditangan sayaaaa...*muntoh




 sampai2 5min terus azan...ngeee~


 weeeeee~


 warm-up dulu ni..

















 makcik-makcik tengah beli sayoQ

 ok orang masih meramai lagi


 orang dah tinggal sikit


 orang dah xda langsung.semua dah balik..tinggal kami yang tengah makan lagi..wakaka

 tido sudaaaa~


balik! esok turn rumah saya pulaks..



bosan..nak buat apa hari ni?? keluar berjimba dah tentu2 kL sangat sesak...umat2 sibuk dengan persiapan hari raya...berbeza dengan umat di sini ------------->


syahdunyaaaaaaaa....saya rindu Baitullah! 

5 surat cinta:

abah khalisha said...

Wah cantiknya gambar..
Buffet di Restoran Nelayan, Titiwangsa"

INTAN said...

cantik? huuuu bese je nih... =)

EpoLღKekunangpelangi said...

Sedapnya nampak makanan tu.. kanak2 comel, gambar pun cantik.. intan pun can.. eseh? lari topik sudaa.. :P

HAZWAN17 said...

best lah ada orang sponsor buka puasa..makanan pun macam best

INTAN said...

epol: eh..eh...??? huuu makanan memang superb! tapi xsempat pulak nak snap..sempat snap yang awal2 je kuih2..


hazwan: orang belanja memang la best..hihiii semoga murah rezeki orang yang belanja tu.. =)

 
© Copyright 2035 Blog Ummu Azraa
Theme by Yusuf Fikri