Friday, June 10, 2011

Pertama Status Bertukar



kepada puan ye...

Salam 1 Malaysia...PPWNKL Helllooooo...
hihiiii entry pertama selepas status bertukar...lahai...lamanya xberhapdet..bajet bizi gila la kan...entry ziarah masih lagi berhutang entah bila nak up kat sini pun tidakla ku tahu...dah berkepok dalam external tu haa...tunggu pegi umrah lagi skali baru nak up kot???? huuuuu...

so kehidupan saya selepas bergelar seorang isteri dan dalam masa yang sama sebagai industrial trainee di Pejabat Pembangunan Wanita Kuala Lumpur berjalan dengan lancar..so far so good.. =)

Alhamdulillah...majlis pun selesai...selepas majlis bertandang ke rumah pengantin lelaki *padahal saya dah 2minggu kat situ..lepas kenduri terus masuk rumah sewa.*rumah saya 3rd floor mak mertua 8th floor.best tak?best tak?? minggu lepas rasa legaaaaa...zon letih dah habis.. kita enjoy!! heheheheee....honeymoon??? oh..belum di putuskan lagi ke mana mahu terbang..nak pi mana ye agak-agak? ikutkan hatiku yang berbunga-bunga ni nak pi Korea...destinasi impian kataaaa..cececee...entah bila boleh sampai pun xtau la...tapi next year lepas grad dah rancang..InsyaAllah ada rezeki nak berkunjung lagi ke rumah Allah...rindu suasana kat sana..*jeles my sis nak pi umrah tengah bulan ni.huh! kalau boleh nak masuk dalam beg..boleh???

la la la laaaaaaa... ~




 
© Copyright 2035 Blog Ummu Azraa
Theme by Yusuf Fikri