Monday, January 17, 2011

Cari duit melalui HeartBeat..!!



salam...
hye pepel...
humang aihhh...banyaknye hr xhapdet
byk harinye xhapdet...
msti tetamu busan nengok muka tokey mukabuku kat bwh tu kan..
hukkhukkk...
sy lagi buhsan...
well...mcm org2 lain jugak...
kdg2 ada idea...kdg2 rajin...kdg2 ada mood..kdg2 xda mood...
so beginilah jadinya...time ada mood tuuuu...bw sana..bw sini..
meriah rasa...mcm ada party pulak...
ngehngehngehhh...party2 jugak...smbil2 bw tuuu..hulur2 la...
rajin2 kan tgn utk mengklik di tempat yg patut di klik..
=) ....


tajuk entry sudah menggambarkan segalanya
ttg masalah yg sy hadapi skrg nii..
suma org pun sama..
cuma...nk pakai cepat..jimat cermat...bijak menabung...tidak boroi..eh..boros..
bykla duit kan??
suma org perlukan fulus...zmn skrg ni...no money no talk okeh...
masuk toilet stakat kena bayaq singgit dua xpyh bising lah kan..
walaupun just msuk sbb nk sapu lipstick ko ttp kena bayaq!
huh..!!! doniaaaaa...
knp terlalu kejammm...???

itu br toilet.....sekecil2 perkara...
kalau sebesar2 event ko nk buat???
kena ada brapaplohanriburinggit..????
kan best kalau...kalau...kalau...kalau.... : setan sgt suka pekataan ni..tukaq skrg!
ok seandainya...daun2 kering..atau bunga2 la cantik skit...
bunga2 yg berguguran di musim luruh itu...ada nilai mata wang...
1kelopak saploh hengget... ????? ngeeee...~
makcik kayo...makcik kayo...
xpyh pening2 nk jana pendapatan melalui heartbeat lg dah..hukkhukkk
nak kabo br ltk heartbeat la tuuuu...
org lain dh lm ltk la...saya ni br hegeh nk ltk...
time terdesak nk pakai duit br sibuk2 kan...









eh ape pekdah join mende alah ni..???
ok cecite...cecite....



huiiii...rugi plak rasa lambat joinggg....
atau...ada lg yg lebih lewat dr sy..???
if ada...n nk tau cr2 nk register...
mai sini sy nk habaq kat hangpa2 semua.... =P




firstly....
klik kat banner heartbeat bahagian ats blog sy ni...

ataupun dibahagian sidebar pon boleh...

lps tu..dia akan kuar gini...
anda boleh ikut arrow tu ye...
ok good.. =)

utk register sudah tentu kne ada akaun kan... =)
ok klik dkt create account...


sesudah itu...sila isikan borang seperti di bawah ye cik2 sekalian..

n then... klik dkt MY HB!Affiliate
dia akan kuar 1 lg form utk korang isi...
bg tujuan pembayaran... =)

dh siap tu..tgu apa lg??
amik la code...!
ok?? sepertimana yg tertera...
pilih mana yg kenan...banyak mn yg anda nak..
=)


byk lg info2 ttg heartbeat ni...
yg pasti heartbeat xkan menjejaskan status nuff..!! huhuuu
kwn2 boleh jengah2 sini kalau nk tau lg info HB..
atau sini pon boleh...

Good Luck ya!!




 dh siap tu jgn lupa tanggungjawab anda ye... =)
gigih ni nk buat tutorial HB..
my 1st tutorial slama berblogging kot..??
kekekeee...

0 surat cinta:

 
© Copyright 2035 Blog Ummu Azraa
Theme by Yusuf Fikri