Saturday, May 8, 2010

~ Lapan Itu Bulat-Bulat Kecil ~


Org Cina mmg sgt taksub dgn nombor 8..mereka percaya nombor 8 ada 'ong'. Tapi ada juga kepercayaan dlm masyarakat India yg mempercayai bhwa nombor 8 adalah lambang kematian..
Hakikatnya, rata-rata org percaya nombor boleh membawa keburukan & kebaikan. Mempercayai nombor mempunyai semangat @ tenaga s/jadi tertentu yg boleh membawa keburukan @ kebaikan seseorang. Jadi, jgn terkejut jika ada org gunakan nombor untuk menjadikan dirinya bertuah..

heloooo...kawan2..
jangan main nombor ekor erk..
xberkat hidup..
lo org lain ada nombor2 tertentu yg menjadi pebret..
saya pun sudah tentu tidak ada....
wahahaa...gituuuu...
ok dh cukup2...
entry kali ni bkn nk bg tazkirah 
cuma nk tunaikan janji kpd kakak kepada sepupu anak kepada mak jiran saya di kampung..
bila nak kawen erk...yg tu xtermasuk soklan kan...kan??kan???
nah! ini untuk kamu...
zasss...!!!
...
..........
....................

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
oleh kerna byk folder....maka....

2. Select the 8th photo in that folder. Kita tengok siape yang kene!!
 dh nama konvo saya...musti la wa kena beb!!...hahaaa...

3. Post that photo along with the story behind it.
dia.....intan.....
melangkah dengan bangganya...
menggenggam skroll diploma untuk mak & baba..
nah...dia dh dpt itu...
selama 3 tahun di bumi KUSZA yg penuh barakah..
hingga kini..
dia belum puas...
belum puas untuk meneroka..
belum puas melangkah di atas stage itu..
(raptai kemain...real 5min xsampai)


4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.
1-...ماچم-2 اد
2- AKSARA CINTA ILAHI 

ok done!!!! 
......................................................................................................................... 
al-kisah....
itu saja ye saya merapu malam ni..
untuk k.N...
amacam??
ok??
heheee..

4 surat cinta:

nabilah_2908 said...

thnks for the tag...

tapi kan...sy dh buat la tag ni 2 minggu yg lepas...huhu..

erm..tkpe...next time bila ada tag lagi..jgn lupa yupp...tag saya.. ;)

Misz_zana'85 said...

dah pernah buat dah..ngeh2 ;)

Misz_zana'85 said...

http://babybiey.blogspot.com/2010/04/ada-apa-dengan-nombor-lapan-ek.html

nah, kak zana dah buat..hehe..lenkali tag byk2 lagi..suke :))

~UNai~ said...

okeylaaa....
tp tak jwb soklan tag yg kat dlm bracket tue...
sob..sob...

 
© Copyright 2035 Blog Ummu Azraa
Theme by Yusuf Fikri